Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στρατηγική

Πριν ξεκινήσουμε οποιοδήποτε έργο πληροφορικής μια επιχείρησης πρέπει πρώτα να καταλάβουμε πως λειτουργεί, τι δραστηριότητες αφορά, σε ποιους απευθύνεται έτσι ώστε να σας παρέχουμε την βέλτιστη λύση και συμβουλή ώστε να είναι λειτουργική, βιώσιμη και εξελίξιμη.
 

Responsive Κατασκευή

Στην Oweb Digital Experience είμαστε ειδικοί στο να δημιουργούμε όμορφες, προσαρμοσμένες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες οι οποίες μπορούν να αντιπροσωπεύουν πλήρως την επιχείρησή σας! Η σχεδίαση υποστήρίζεται από εξειδικευμένους μηχανικούς πληροφορικής στο τομέα της σχεδίασης ιστοσελίδων. Υλοποιούμε Responsive και mobile friendly ιστοσελίδες των οποίων οι διαστάσεις, οι φωτογραφίες, τα κουμπιά του μενού, οι φόρμες επικοινωνίας, ο χάρτης προσαρμόζονται σε διαφορετικού τύπου διάσταση οθόνης συμπεριλαμβανομένων desktop υπολογιστών, tablet και κινητών συσκευών (Responsive Web Design). καθώς επίσης και Responsive και mobile friendly ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) εμπορικού ενδιαφέροντος (E-commerce Web sites) τα οποία αφορούν αγοροπωλησίες προϊόντων.
 

Ανάπτυξη

Χτίζουμε έργα πληροφορικής είτε ξεκινώντας από μηδενική βάση σε επίπεδο κώδικα (web design from scratch) είτε υλοποιούμε ιστοσελίδες βασισμένοι σε παραγόμενα σχέδια των πλέον σύγχρονων και έγκυρων εταιριών παραγωγής templates. Παρέχουμε άρτια ανάλυση, σχεδίαση και υλοποίηση του έργου σας υλοποιώντας για εσάς μια ιστοσελίδα η οποία θα υποστηρίζει και θα εξελίσσει την επιχείρησή σας.
 

Συντήρηση

Από τη στιγμή που θα δημοσιεύσουμε την καινούρια ιστοσελίδα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που έχει το να συνεχίσει η ιστοσελίδα να εξελίσσεται και να αναπροσαρμόζεται βάσει της συμπεριφοράς των καταναλωτών. Παρέχουμε συμβουλές για σωστή σύμφωνα πάντα με τις μηχανές αναζήτησης τακτικές βελτιστοποίησης περιεχομένου. Όσον αφορά εμάς φροντίζουμε να παρέχουμε επισκόπηση της καλής λειτουργίας της ιστοσελίδας καθόλη τη διάρκεια του έτους.
 

Συμβουλευτική Προώθησης

Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για τις ενέργειες τις οποίες θα πρέπει να κάνουν ώστε η ιστοσελίδα να παραμένει ενημερωμένη και ανταγωνιστική σύμφωνα πάντα με τις πιο έγκυρες κατευθυντήριες γραμμές όσον αφορά θέματα μηχανικής πληροφορικής, τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης (search engines) και προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media marketing). Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να αναπτύξουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με τον πιο φιλικό για όλους τους χρήστες τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ετοιμάσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εκάστοτε προγράμματος επιδότησης.