Τεχνολογικά Νέα από την Oweb Digital Experience

Πολιτική Ποινών Google

Published in ΑΡΘΡΑ

Ποια είναι η πολιτική ποινών που επιβάλει η Google σε ιστοσελίδες!

Γνωρίζετε πως λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης της Google;
Σας παρουσιάζουμε μια εκτίμηση για την πολιτική εφαρμογής ποινών και μείωσης βαθμολογίας από την Google!
Αλήθεια, έχετε παρατηρήσει μείωση της θέσης της ιστοσελίδας σας ( ranking ) στα οργανικά αποτελέσματα της Google; Έχετε παρατηρήσει ότι μειώνεται η οργανική κίνηση ( website organic traffic ) προς την ιστοσελίδα σας; Θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής μιας ποινής από την Google.
Αν στην ιστοσελίδα σας έχει επιβληθεί ποινή ( penalty ) από τη Google είναι πολύ πιθανόν το προφίλ της ιστοσελίδας να φαίνεται αφύσικο ή αφύσικα βελτιστοποιημένο στους αλγόριθμους της Google οι οποίοι ελέγχουν συστηματικά τις ιστοσελίδες για ασυνήθιστες συμπεριφορές.
Read more...

Oweb Digital Experience - Timelapse

Published in ΑΡΘΡΑ

oweb logo 4Oweb Digital Experience Timelapse

Το καινούριο video της Oweb Digital Experience περιλαμβάνει σκηνές από την ευρύτερη περιοχή της πόλης της Πάτρας και του Μεσολογγίου σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και δείχνοντας πως τα πιο ωραία πράγματα στην ζωή δεν είναι "πράγματα". Με αφοσίωση, συνέπεια και προσπάθεια συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους πελάτες μας.

Θέλουμε να τονίσουμε πως η πρόοδος έρχεται μέσα από την θέληση και την προσπάθεια και πως όλες οι δυσκολίες μπορούν ξεπεραστούν. Είναι πολλές οι φορές που έχουμε συμβουλεύσει επιχειρηματικά σωστά τους πελάτες μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. Η ικανοποίησή σας είναι και δική μας ικανοποίηση και αναγνώριση του έργου μας.

Σας ευχαριστούμε για την απαράμιλλη υποστήριξή σας στην Oweb Digital Experience όλα αυτά τα χρόνια. 

Ώρα να απολαύσετε το βίντεο!

Read more...

Να φτιάξω e-shop; Ναι..με προϋποθέσεις!

Published in ΑΡΘΡΑ

E-Shop; Nαι..με προϋποθέσεις!

Για να κατανοήσει κάποιος τον λόγο ύπαρξης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να έχει μια σφαιρική γνώση των εννοιών ηλεκτρονικό επιχειρείν και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Με τον όρο ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-business) εννοούμε όλες εκείνες τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, στρατηγικές και δραστηριότητες οι οποίες υλοποιούνται διαδικτυακά ανταλλάσσουν πληροφορίες και ως στόχο έχουν την πώληση και αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών. Η ψηφιοποίηση όλων αυτών των ενεργειών στοχεύει στην άμεση αλληλεπίδραση (engagement) του κοινού και την άμεση συμμετοχή του σε συναλλαγές με τις επιχειρήσεις. Στην πορεία αυτή κινείται και η έννοια του μάρκετινγκ (marketing) όπου στην περίπτωση μας ονομάζεται διαδικτυακό μάρκετινγκ και το οποίο έχει ως στόχο την άμεση εμπλοκή του αγοραστικού κοινού με το αντικείμενο ή την υπηρεσία η οποία παρέχεται.

Read more...