Ανάπτυξη και Βελτίωση Περιεχομένου | OWEB Digital Experience

 

Δεν είναι τυχαίο που οι ιστοσελίδας μας κατατάσσονται σε γενικές υψηλές οργανικές θέσεις είτε σε τοπικές οργανικές θέσεις. Η συνταγή: Μάρκετινγκ, Στρατηγική, Δημιουργία, Προώθηση, Διανομή, Βελτιστοποίηση Περιεχομένου - Copywriting

Μάρκετινγκ περιεχομένου

Οι άνθρωποι δημιουργούν συνδέσεις με εταιρίες που αγαπούν και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε αυτές τις σχέσεις, παρά να παρέχετε στο ακροατήριό σας αυτό που αναζητούν. Δημιουργούμε σχετικό, εμπνευσμένο και πρωτότυπο περιεχόμενο, το οποίο οδηγεί το κοινό σας σε επικές εκδρομές! Η ταλαντούχα και δημιουργική μας ομάδα είναι έτοιμη να αναπτύξει και να διανείμει ελκυστικό περιεχόμενο, διότι γνωρίζουμε ότι ...Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι οικονομικά αποδοτικό, οδηγεί στην αυξημένη οργανική κίνηση προς την ιστοσελίδα σας, δημιουργεί προθυμία αγοράς και είναι το κλειδί για τη διατήρηση της θέσης της επιχείσησης στις καρδιές των ανθρώπων!

Στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου

Η στρατηγική έρχεται πάντα πρώτη! Αναπτύσσουμε συνεπή στρατηγική περιεχομένου για το εμπορικό σήμα σας, εστιάζοντας κυρίως στους πελάτες σας. Ο καθορισμός των προτύπων αγοραστικού κοινού, η διερεύνηση του ανταγωνισμού και ο καθορισμός των στόχων αποτελούν πάντοτε μέρος της στρατηγικής μας όσον αφορά την ανάπτυξη περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες μέσω του περιεχομένου, να καταστήσουμε το σήμα σας δυνατό στο διαδίκτυο και να μοιραστούμε τα συναισθήματα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Δημιουργία περιεχομένου

Το περιεχόμενο περιλαμβάνει δημιουργικό αντίγραφο, καταπληκτικά εμπνευσμένα γραφικά, εξαιρετικά βίντεο, πληροφοριακά infographics, εταιρικά φυλλάδια, εμπεριστατωμένες αναρτήσεις ιστολογίου, αποτελεσματικές σελίδες προορισμού, διαγωνισμούς κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και πολλά άλλα! Η ομάδα των γραφιστών, των παραγωγών βίντεο, των copywriters, των αφηγητών και των εγγενών ομιλητών μπορεί να δημιουργήσει δημιουργικές ιδέες για τις καμπάνιες σας και να τις εφαρμόσει σε κάθε κανάλι επικοινωνίας της επιχείρησής σας.

Προώθηση περιεχομένου

Η δημιουργία ελκυστικού και χρήσιμου περιεχομένου δεν αρκεί. Η προώθηση αυτού του περιεχομένου στα κατάλληλα ακροατήρια στην κατάλληλη στιγμή και μέσω των σωστών καναλιών, είναι αυτό που θα ενισχύσει τα αποτελέσματά σας. Είμαστε ειδικοί στην προώθηση του περιεχομένου σας μέσω των κοινωνικών δικτύων, του μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της διαφήμισης Pay Per Click και εξασφαλίζουμε ότι το μήνυμά σας απευθύνεται σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Διανομή Περιεχομένου

Για εμάς η διανομή του περιεχομένου είναι εξίσου σημαντική με τη δημιουργία του. Δημιουργούμε περιεχόμενο και στη συνέχεια διανέμεται μέσω ιδιόκτητων και πληρωμένων μέσων. Η στρατηγική περιεχομένου μας περιλαμβάνει τόσο πολλά κανάλια διανομής περιεχομένου πέρα από τον ιστότοπό σας, όπως τα κοινωνικά μέσα, το ψηφιακό PR, τους bloggers, τους influencers, εκδότες, content providers και brokers.

Βελτιστοποίηση περιεχομένου

Η κατανόηση του τι χρειάζεται το ακροατήριό σας είναι βασική προϋπόθεση. Αφιερώνουμε χρόνο για έρευνα λέξεων-κλειδιών και έχουμε δημιουργήσει συγκεκριμένες διαδικασίες SEO για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας και την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Εστιάζουμε προσεκτικά στα δεδομένα για τους αγοραστές σας και τις ειδικές ανάγκες τους και βελτιστοποιούμε ανάλογα το περιεχόμενό μας. Παρέχουμε σημαντική, ελκυστική και αποδοτική επίλυση προβλημάτων. Ύστερα από αυτές τις διαδικασίες το περιεχόμενό σας είναι έτοιμο να ευδοκιμήσει!

Μάρκετινγκ, Στρατηγική, Δημιουργία, Προώθηση, Διανομή, Βελτιστοποίηση Περιεχομένου - Copywriting

Οι μηχανές αναζήτησης εκτιμούν την ποιότητα! Για αυτό το λόγο κατατάσσουν ψηλά ιστοσελίδες με ποιοτικό περιεχόμενο, είτε αυτές προέρχονται από μεγάλες εταιρίες είτε από ένα μικρό κατάστημα της γειτονιάς σας!

 

Ανάπτυξη Περιεχομένου - Copywriting

Με λίγα λόγια: Ποιοτικό και αυθεντικό περιεχόμενο οδηγεί σε  μεγαλύτερη διαδικτυακή προβολή!
Όσο πιο αξιοκρατική είναι η διαδικασία κατάταξης των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης τόσο πιο ικανοποιημένοι θα είναι οι χρήστες οι οποίοι τις χρησιμοποιούν είτε είναι καταναλωτές είτε επιχειρήσεις. Όσο πιο ικανοποιημένες είναι και οι 2 κατηγορίες χρηστών τόσο πιο κερδοφόρες θα είναι και οι μηχανές αναζήτησης οι οποίες προωθούν την ποιότητα. Όσο προωθούνται τα ποιοτικά έργα τόσο περισσότερο ανεβαίνει ο ανταγωνισμός, οι ανάγκες μεγαλώνουν, οι άνθρωποι εξειδικεύονται και οι παρεχόμενες υπηρεσίες των επιχειρήσεων βελτιώνονται!
Φανταστείτε ότι είστε διευθυντής μιας εταιρίας και έχετε θέσει κάποιους στόχους για τη νέα χρονιά. Σίγουρα θα επιλέξετε τους καλύτερους από το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό για να καταφέρετε να φθάσετε τους στόχους σας. Θα ανταμείψετε τους πιο σκληρά εργαζόμενους και τους πιο αποδοτικούς περισσότερο από τους υπόλοιπους και θα προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε όσον το δυνατόν πιο αξιοκρατικά κριτήρια. Προφανώς δεν θα ανταμείψετε μόνο όσους είναι καλοντυμένοι ή μιλούν ωραία ή αυτούς που έχουν πολλά χρήματα αλλά θα προσπαθήσετε να αξιολογήσετε την προσφορά του καθενός στην εταιρία σας. Ο λόγος είναι βελτίωση! Μόνο οι ποιοτικοί και αποδοτικοί εργαζόμενοι θα φέρουν βελτίωση!
Το ίδιο κάνουν και οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας ποιοτικά χαρακτηριστικά για να αξιολογήσουν την εκάστοτε ιστοσελίδα και κατά πόσο αυτή ανταποκρίνεται στις αναζητήσεις ή στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της
Το ποιοτικό περιεχόμενο στις ιστοσελίδες δεν είναι καινούριο ποιοτικό χαρακτηριστικό για τις μηχανές αναζήτησης. Συγκεκριμένα στη Google η σημασία του υψηλού επιπέδου περιεχομένου τονίστηκε από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε ο αλγόριθμος Panda της Google όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011. Διπλογραμμένο ή αντιγραμμένο, λιγοστό και χαμηλού επιπέδου περιεχόμενο σήμαινε χαμηλή κατάταξη στα αποτελέσματα. Πολλοί ήταν οι χρήστες οι οποίοι είδαν να τις ιστοσελίδες τους να «κατρακυλούν» στις θέσεις κατάταξης μέσα σε ένα βράδυ.
Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, είτε είναι website είτε eshop, σήμερα απαιτεί να απαντάει στις ανάγκες των πελατών ώστε να διασφαλίσει ότι θα μπορεί να βρίσκεται και να επιτυγχάνει μετατροπές. Για αυτό τον λόγο δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο αποτελεσματικό και στρατηγικό περιεχόμενο των ιστοσελίδων των πελατών πάντα με την σύμφωνη γνώμη νομικών όταν αυτή κρίνεται αναγκαία.

Η ομάδα μας έχει επίσης εμπειρία στην δημιουργία μιας ποικιλίας τύπων περιεχομένου, όπως:

  • Blogging
  • Περιεχόμενο ιστότοπου
  • Περιεχόμενο βίντεο
  • Μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • eBooks
  • Infographics
  • Περιεχόμενο κοινωνικής δικτύωσης
FaLang translation system by Faboba