Μάρκετινγκ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης | OWEB Digital Experience

Μάρκετινγκ με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της εταιρίας σας, δημιουργήστε κίνηση προς την επιχείρησή σας, εμπλέξτε τους χρήστες μέσω μια αποτελεσματικής στρατηγικής προσέγγισης στα social media.

Στην Oweb Digital Experience ®️ γνωρίζουμε πως το Social Media Marketing (SMM) διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο σε οποιαδήποτε στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την δημιουργία "κίνησης" προς την ιστοσελίδα σας και τη διαχείριση της online φήμης σας. Εκτός από τη προβολή των υπηρεσιών/προϊόντων και την ενεργοποίηση των χρηστών τα κοινωνικά μέσα, καθίστανται ολοένα και περισσότερο σημαντικότερος παράγοντας για τη βελτίωση της κατάταξης της επιχείρησής στις οργανικές αναζητήσεις
Η κατανόηση του ακροατηρίου σας είναι το κλειδί για την επιτυχία της επωνυμίας σας στα κοινωνικά μέσα. Το χρονικό διάστημα από την εμφάνιση ενός προϊόντος στην ιστοσελίδας σας έως τη "μετατροπή" σε "πώληση" σε κάποιον πελάτη, μπορεί να χρειαστεί εβδομάδες ή και μήνες.  Χρησιμοποιείστε το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να γίνει αμέσως γνωστή στο επιθυμητό κοινό επιτυγχάνοντας μεγάλη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, αυξάνοντας το ROI, καθιστώντας ευρέως γνωστή την επωνυμία της επιχείρησης βοηθώντας την να αναρριχηθεί σε υψηλές οργανικές θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση στοχευμένου, υψηλής ποιότητας αυθεντικού περιεχομένου, το οποίο χρησιμεύει στην προσέλκυση, στην εμπλοκή ή ακόμα και στη μετατροπή επισκεπτών σε πελάτες,, καθώς επηρεάζει τις αποφάσεις στις αγορές τους με ποικίλους τρόπους. Μια επιτυχημένη στρατηγική στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης συνδέει τα αποτελέσματα με πρωταρχικούς επιχειρηματικούς στόχους και συνδέει την επιχείρησή σας με τους επιθυμητούς πελάτες. Ενώνει τους πιστούς οπαδούς, τους φίλους και τους οπαδούς σας μέσω ενός συνδυασμού οργανικών και πληρωμένων κοινοποιήσεων.
Στην Oweb Digital Experience ®️ καλύπτουμε όλα τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Pinterest, το Instagram, το SlideShare, το YouTube, το Google My Business και πολλά άλλα.

Υπηρεσίες SMM

 

Κοινοποίηση Περιεχομένου

Η κοινοποίηση άρθρων, ειδήσεων του κλάδου και αναρτήσεων ιστολογίου σε όλα τα κοινωνικά προφίλ σας, θα κρατήσει τα προφίλ σας ενεργά και φρέσκα, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να τα επισκέπτονται τακτικά.

Βελτιστοποίηση Επιχειρηματικών Σελίδων

Ένα ολοκληρωμένο και βελτιστοποιημένο προφίλ της επιχείρησης σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με σωστούς τίτλους σελίδων, περιγραφές, εγκατάσταση ιστολογίου, ειδοποιήσεις, αυτόματες απαντήσεις, προσαρμοσμένες καρτέλες αναλόγων των αναγκών, photo-tagging, πλούσιες σε λέξεις-κλειδιά μηνύματα, links, προσαρμοσμένα γραφικά και λειτουργικότητα είναι το κλειδί για μια μεγάλη και επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία.
 

Μοναδικό Περιεχόμενο

Η κοινοποίηση υψηλής ποιότητας περιεχομένου που προσφέρει σημαντική αξία στους χρήστες σας είναι απαραίτητη. Προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές δημιουργίας περιεχομένου για να βελτιώσετε την εμπειρία των χρηστών σας. Περιλαμβάνουν στοχευμένες λέξεις κλειδιά, infographics, e-books, φωτογραφίες, γραφικά και βίντεο.
 

Πληρωμένες Διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις στα κοινωνικά μέσα οδηγούν στην ανάπτυξη της βάσης των fans της επιχείρησης. Η στρατηγική μας περιλαμβάνει δοκιμές πολλαπλών μεταβλητών και παραγόντων, παρακολουθώντας, αναλύοντας και προσδιορίζοντας τις διαφημίσεις με τις καλύτερες επιδόσεις προσαρμόζοντάς τις σε όσον το δυνατόν χαμηλό κόστος ανά κλικ CPA (κόστος ανά ενέργεια).
 

Στρατηγική Μάρκετινγκ

Παρακολουθούμε κάθε κοινωνική αλληλεπίδραση - like, share, views, comments , live, reach, για να καταλάβουμε τι στρατηγική προώθησης θα ακολουθήσουμε ώστε αυξήσουμε την επισκεψιμότητα. Είτε θέλετε να κάνετε το μάρκετινγκ μέσω Facebook, είτε να προωθήσετε διαφημίσεις στο Twitter ή απλά να διαφημίσετε στο LinkedIn, θα αναπτύξουμε μια συγκεκριμένη στρατηγική για το κοινωνικό δίκτυο για να μεγιστοποιήσετε την εμβέλεια της επιχείρησής σας στο κοινό.
FaLang translation system by Faboba