Κατασκευή Ιστοσελίδων ΕΣΠΑ | OWEB Digital Experience

Κατασκευή Ιστοσελίδων ΕΣΠΑ

 

Κριτήρια και Επιλέξιμα Έργα ΕΣΠΑ

H Oweb Digital Experience ®️ αναλαμβάνει και υλοποιεί τις διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται για την διαδικτυακή προβολή και προώθηση της επιχείρησή σας όταν αυτή χρηματοδοτείται από εθνικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα και προγράμματα ΕΣΠΑ (Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης) πληρώντας όλα τα κριτήρια και ακολουθώντας όλα τα πρότυπα σχεδίασης και κατασκευής, συμπεριλαμβανομένου του πρότυπου για ΑμΕΑ, ώστε να αποτελέσουν επιλέξιμες δαπάνες προβολής και προώθησης.

Κατασκευή - Προβολή

Η προβολή της επιχείρησης μπορεί να προβλέπει είτε responsive κατασκευή ιστοσελίδας (website), είτε responsive ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop), είτε εφαρμογής λογισμικού (software application) τα οποία να υπακούουν στις οδηγίες διεθνή οργανισμού World Wide Web Consortium (W3C) για ΑμΕΑ. Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να αναπτύξουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με τον πιο φιλικό τρόπο για όλους τους χρήστες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ετοιμάσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εκάστοτε προγράμματος επιδότησης-χρηματοδότησης.
 

Προώθηση

Στον τομέα της προώθησης της επιχείρησης σας μέσω διαφημιστικών εκστρατειών, διαδικτυακών (PPC Ads) και μη, αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε πλήρως αναλυμένες οικονομικές προσφορές με τα κόστη, τα μέσα και τα κανάλια προώθησης της επιχείρησής σας, το στοχευμένο κοινό (βάσει ηλικίας, φύλου, περιοχής, συμπεριφοράς κτλ), τις εκτυπώσεις, το branding και την επιθυμητή αγορά που θα γίνει η προώθηση της επιχείρησή σας. Σας συμβουλεύουμε πως να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας και τις επαγγελματικές σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook page, instagram business account, google my business κ.α.) της επιχέιρησή σας.
 

WCAG 2.0 - W3C

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιστοσελίδες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος ΕΣΠΑ για περιπτώσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία. Αναλυτικότερα όσον αφορά τους διαδικτυακούς τόπους και τις διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες που υλοποιολύμε συμφωνούν με τις οδηγίες για την Προσβασιμότητα του Περιεχομένου του Ιστού, έκδοση 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines 2.0) του διεθνή οργανισμού World Wide Web Consortium (W3C), στο ανώτατο επίπεδο προσβασιμότητας “ΑΑΑ”.
 

Κινητές & Φορητές Συσκευές

Όσον αφορά τους διαδικτυακούς τόπους ή τις διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες που προορίζονται για χρήση κυρίως μέσω κινητών και φορητών συσκευών (πχ. wearables, tablets, έξυπνα τηλέφωνα κ.λπ.) λαμβάνουμε υπόψιν τις βέλτιστες Πρακτικές για Χρήση Διαδικτυακού Περιεχομένου από Κινητές συσκευές (Mobile Web Best Practices) του W3C για ΑμΕΑ. Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να αναπτύξουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με τον πιο φιλικό για όλους τους χρήστες τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ετοιμάσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εκάστοτε προγράμματος επιδότησης.
FaLang translation system by Faboba