Μάρκετινγκ Μηχανών Αναζήτησης | OWEB Digital Experience

Search Engine Marketing
Το SEM (Search Engine Marketing) αφορά τις διαδικασίες απόκτησης επισκεψιμότητας σε έναν ιστότοπο-ιστοσελίδα-ηλεκτρονικό κατάστημα με την αγορά διαφημίσεων στις μηχανές αναζήτησης.
Το SEM συναντάται επίσης στην παγκόσμια βιβλιογραφία και δικτυογραφία ως Paid Search και περιλαμβάνει τους παρακάτω όρους τους οποίους όταν κάποιος χρησιμοποιεί αναφέρεται σε SEM και είναι: PPC (Pay Per Click), Paid Search Advertising, CPC (Cost Per Clcik).
Οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για την υλοποίηση πληρωμένων αποτελεσμάτων/paid search είναι το Google Ads, Bing Ads κτλ.

search engine marketing by oweb digital experience

SEM σημαίνει Pay Per Click!

Το PPC είναι ένα ζωτικό μέρος του Search Engine Marketing (SEM). Πρόκειται για ένα διαδικτυακό διαφημιστικό μοντέλο που χρησιμοποιείται για την προώθηση και αύξηση της επισκεψιμότητας σε έναν ιστότοπο μέσω διαφημίσεων που εμφανίζονται συνήθως στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Οι διαφημίσεις δημιουργούνται με βάση στοχευμένες λέξεις-κλειδιά και πληρώνεται μόνο όταν γίνεται κλικ σε μια διαφήμιση από έναν χρήστη για αυτό και ο όρος Pay-Per-Click.
Οι μεγάλες, οι μεσαίες επιχειρήσεις και οι μικρές επιχειρήσεις απαιτούν μια στρατηγική διαχείρισης PPC, η οποία σχεδιάζεται από επιστήμονες στο χώρο της πληροφορικής και του μάρκετινγκ οι οποίοι παρακολουθούν τακτικά και βελτιώνουν όπου χρειαστεί τις διαφημιστικές καμπάνιες για να βελτιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους και να παρέχουν αναλύσεις και αναφορές οι οποίες θα βοηθήσουν την επιχείρηση να επιτύχει μεγαλύτερα κέρδη στο μέλλον.

Στην Oweb Digital Experience ®️ γνωρίζουμε τους τρόπους να κάνουμε ένα αποτελεσματικό μάρκετινγκ με τη χρήση των διαφημίσεων των μηχανών αναζήτησης. Έχουμε πιστοποιηθεί σαν Google Ads Experts και γνωρίζουμε πως να υλοποιούμε αποτελεσματικές καμπάνιες για επιχειρήσεις.

seo oweb digital experience 1

PPC Σημαίνει

Διαχείριση Google Ads: Το Google Ads προσφέρει μεγάλες δυνατότητες, αλλά και μεγάλη ευκαιρία να επενδύσετε αποτελεσματικά τα χρήματά σας στο μάρκετινγκ της επιχείρησής σας.

PPC Σημαίνει

Remarketing: Το Remarketing σάς επιτρέπει να προβάλλετε διαφημίσεις σε άτομα που έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν τον ιστότοπό σας μέσω άλλων ιστοσελίδων τις οποίες επισκέπτονται με ετικέτες που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες ή υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε. Θα σας βοηθήσουμε να παραμείνετε αφοσιωμένοι με το κοινό σας, προσφέροντάς τους σχετικές διαφημίσεις και προσφορές καθώς περιηγούνται στον διαδίκτυο.

PPC Σημαίνει

Display Ads: Η διαφήμιση προβολής στο διαδίκτυο σάς βοηθά να στοχεύσετε καλύτερα το κοινό σας στους ιστότοπους, τα ιστολόγια και τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων δικτύωσης που επισκέπτονται συχνά. Θα σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε το μήνυμά σας μπροστά στις οθόνες του κοινού που αναζητάτε.
FaLang translation system by Faboba